راز موفقیت فست فود موفق چیست

راز موفقیت فست فود موفق چیست

راه اندازی فست فود به عنوان یک شغل جدید و جذاب و پر درآمد این روزها معرفی می شود. این مقاله قرار است که تمامی نکات مربوط به این حوزه را برای شما بررسی کند و به شما کمک می کند تصمیم بگیرید که آیا این کسب و کار مناسب شما هست یا نه. این راهنمای جامع راه اندازی فست فود تمامی جوانب این کار را برایتان روشن می کند، از جمله نکات مربوط به انتخاب مکان، بازار هدف، بودجه ی لازم، پتانسیل رشد، چالش های احتمالی، مهارت های مورد نیاز، نکات قانونی و غیره.

اگر میخواهید از طریق راه اندازی فست فود کسب درآمد داشته باشید پیشنهاد میکنیم آموزش فست فود آموزشگاه اریا تهران را از دست ندهید.

مطالبی که در این صفحه خواهید خواند:

  1. راه اندازی فست فود
  2. فست فود چقدر سرمایه می خواهد؟
  3. مراحل راه اندازی فست فود
  4. هزینه راه‌اندازی فست فود در سال ۹۹
  5. طرح توجیهی فست فود
  6. چگونه یک فست فود کوچک راه اندازی کنیم؟
  7. هزینه های اصلی برای راه اندازی فست فود کدامند؟
  8. درآمد فست فود
  9. مزایای فست فود های بیرون بر
  10. راه اندازی فست فود بیرون بر
  11. قوانین فست فود

راه اندازی فست فود

صنعت پر طرفدار فست فود در کمترین زمان ممکن غذایی ارزان قیمت و در عین حال خوشمزه را در اختیار مشتریان قرار می دهد. غذای این گونه رستوران ها را هم می توان داخل بسته بندی به همراه برد و هم می توان در همان مکان صرف کرد. فست فود کسب و کار پر رونقی است، زیرا غذایی خوشمزه را در زمانی کوتاه و با قیمتی ارزان فراهم می آورد. ما در این مقاله درباره راه اندازی فست فود در تهران و راه اندازه فست در مشهد نیز صحبت خواهیم کرد.

هزینه راه اندازی فست فود ۱۴۰۰

قبل از شروع بررسی هزینه راه اندازی فست فود ۱۴۰۰، ابتدا باید بدانی برای راه اندازی فست فود باید مراحل زیر را قدم به قدم طی کنید:

  • رستوران فست فود خود را برنامه ریزی کنید
  • رستوران فست فود خود را به یک نهاد حقوقی تبدیل کنید
  • رستوران فست فود خود را برای مالیات ثبت کنید
  • یک حساب بانکی تجاری و کارت اعتباری باز کنید
  • حسابداری را برای رستوران فست فود خود تنظیم کنید
  • مجوزها و مجوزهای لازم را برای رستوران فست فود خود دریافت کنید
  • بیمه رستوران فست فود را دریافت کنید
  • برند رستوران فست فود خود را مشخص کنید
  • وب سایت رستوران فست فود خود را ایجاد کنید
  • سیستم تلفن کسب و کار خود را راه اندازی کنید

هزینه راه اندازی فست فود ۱۴۰۰ متناسب با محلی که میخواهید شروع به راه اندازی فست فود کنید متغیر می باشد، گاهی ممکن است شا بخواهید برای شروع از یک مغازه فست فودی کوچک با متراژ کم و در محلهی نسبتا پایین استفاده کنید، که در این صورت مشخص است که هزینه راه اندازی فست فود در این شرایط کمتر خواهد بود.

با توجه به اینکه هر سال بر هزینه اجاره ها و یا حتی خرید یک مغازه ی متوسط در یک محله ی متوسط در حال افزایش است میتوان گفت هزینه راه اندازی فست فود ۱۴۰۰ نسبت به سال ۱۳۹۹ بیشتر شده است.

هزینه راه اندازی فست فود ۱۴۰۱

با توجه به گفته های بالا، هزینه راه اندازی فست فود ۱۴۰۱ نسبت به سال قبل بیشتر می باشد، میتوان گفت برای راه اندازی فست فود در سال ۱۴۰۱ باید حداقل ۱۰۰ میلیون تومان برای جا و وسایل مورد نیاز به عنوان سرمایه داشته باشید، معمولا میتوان گفت در صورت اجاره ی یک مغازه و یا خرید مغازه ی مورد نظرتان، تقریبا میتوان گفت ۹۰% از مراحل راه اندازی یک رستوران فست فود را جلو رفته اید.

از جمله نکات مهم برای کم کردن هزینه ها در راه اندازی فست فود عبارت اند از:

  • استخدام کردن افراد و پرسنل به تعداد کم
  • خرید تجهیزات آشپزخانه به صورت قسطی
  • خرید میز و صندلی دست دوم اما تمیز و سالم
  • حسابدار استخدام نکنید و خودتان حساب و کتاب امور مالی را در دست بگیرید.
  • دریافت مشاوره های لازم برای کاهش هزینه ­های راه اندازی فست فود

راه اندازی فست فود با سرمایه کم

برای راه اندازی فست فود با سرمایه کم همانطور که بالا تر نیز گفته شد، راه و روش های متعددی وجود دارد. شما میتوانید با سرمای کم اقدام به راه اندازی فست فود کنید.

برای راه اندازی فست فود با سرمایه کم در ابتدای کار به دنبال استخدام افراد و پرسنل با تعداد محدود کنید، لازم نیست برای یک فست فودی کوچک چندین نفر را به عنوان پرسنل استخدام کنید، سعی کنید از افراد کم تر اما با تخصص بالا تر برای شروع راه اندازی فست فود با سرمایه کم کنید.

همچنین سعی کنید قبل از شروع به راه اندازی فست فود با افراد با تجربه در زمینه ی فست فود و راه اندازی رستوران های فست فود مشورت بگیرید، تجربه در این زمینه میتواند اگاهی کافی را به شما عزیزان برای راه اندازی فست فود بدهد.

راه اندازی فست فود برای چه کسی مناسب است

حال ممکن است این سوال برای شما پیش بی اید که راه اندازی فست فود برای چه کسی مناسب است، برای پاسخ به این سوال باید بگوییم راه اندازی فست فود برای کسانی مناسب می باشد که به فست فود علاقه داشته و به غذا و اشپزی علاقه مند بوده و همواره به دنبال دادن کیفیت بهتر در زمینه ی فست فود و غذا های فست فودی به افراد دیگر هستند.

اگر به آشپزی و فست فود علاقه مند هستید میتوان گفت در این زمینه موفق خواهید شد چرا که اولین مرحله در موفقیت در کاری علاقه مندی به آن کار می باشد.

راز موفقیت فست فود موفق چیست

یکی از سوالاتی که همواره شما عزیزان در مشاوره برای راه اندازی مغازه فست فود از کارشناسان ما میپرسید این است که راز موفقیت فست فود موفق چیست؟ برای پاسخ به این سوال باید بگوییم با توجه به گفته های بالا، راز موفقیت فست فود موفق در ابتدا علاقه مندی فرد و بعد انتخاب محل خوب برای راه اندازی ‌مغازه فست فود و همچنین وسایل و تجهیزات حرفه ای میباشد.

برای آن که راه اندازی یک فست فود موفق پیشنهاد میکنیم با افراد با سابقه در این زمینه مشورت بگیرید تا از تجربیات آن ها در زمینه راه اندازی رستوران فست فود و راه اندازی فست فود بیرون بر استفاده کنید.

مهارت های لازم برای راه اندازی فست فود

حال که با هزینه راه اندازی فست فود و راز موفقیت فست فود موفق آشنا شدیم اکنون زمان آن رسیده است که مهارت های لازم برای راه اندازی فست فود را مورد بررسی قرار دهیم. مهارت های لازم برای راه اندازی فست فود عبارت اند از:

  • تعامل با مردم و افراد جامعه

اگر نمی توانید با مردم معامله کنید، کسب و کار رستوران برای شما مناسب نیست. راه اندازی یک کسب و کار رستوران پرسود مستلزم تعامل با انواع افرادمی باشد. مدیران رستوران و مدیران فست فود باید با لبخند به شکایات رسیدگی کنند. پس داشتن مهارت گفتگو با مردم و همچنین خوش برخوردی یکی از ضرورت های راه اندازی فست فود می باشد.

  • توانایی مدیریت کارکنان و پرسنل فست فود
  • توانایی حساب و کتاب کردن هزینه های مصرفی و همچنین توانایی کافی در حسابداری
  • آشنایی با انواع فست فود و نحوه پخت آن ها
  • آشنایی با لوازم و تجهیزات مربوط به فست فود

لیست تجهیزات فست فود به همراه قیمت

میتوانید لیست تجهیزات فست فود به همراه قیمت را در بخش زیر مشاهده نمایید:

  • سرخ کن سیب زمینی: قیمت از ۵ تا ۶۵ میلیون تومان
  • سرخ کن کنتاکی: قیمت از ۳ تا ۲۵ میلیون تومان
  • گریل ذغالی: قیمت از ۳ تا ۲۵ میلیون تومان
  • گریل روغنی: قیمت از ۳ تا ۲۵ میلیون تومان
  • اجاق ۴ شعله: قیمت از ۵۰ تا ۲۵۰ میلیون تومان
  • فر پیتزا: قیمت از ۵ تا ۱۸۵ میلیون تومان
  • تاپینگ پیتزا: قیمت از ۸ تا ۲۵ میلیون تومان
  • تاپینگ ساندویچ: قیمت از ۸ تا ۲۵ میلیون تومان
  • یخچال ایستاده : قیمت از ۷ تا ۳۰ میلیون تومان
  • فریزر ایستاده: قیمت از ۹ تا ۳۵ میلیون تومان
  • مرینیتور (سس زن) : قیمت از ۱۰ تا ۲۵ میلیون تومان
  • بردینگ (پودر زن) : قیمت از ۸ تا ۳۵ میلیون تومان
  • دیسپلی (گرمخانه کنتاکی) : قیمت از ۱۰ تا ۳۵ میلیون تومان
  • میز کار استیل: قیمت از ۲ تا ۶ میلیون تومان
  • شوت سیب زمینی و ساندویچ: قیمت از ۳ تا ۱۲ میلیون تومان
  • یخساز: قیمت از ۱۰ تا ۳۰ میلیون تومان
  • هود صنعتی: قیمت از ۳ تا ۵ میلیون تومان
  • سینک صنعتی: قیمت از ۲ تا ۸ میلیون تومان
  • برگرزن: قیمت از ۳ تا ۹ میلیون تومان
  • اسلایسر کالباس: قیمت از ۳ تا ۲۰ میلیون تومان
  • میکسر خمیر: قیمت از ۳ تا ۳۵ میلیون تومان
  • خمیر پهن کن: قیمت از ۵ تا ۳۰ میلیون تومان
  • یخچال زیر گریل: قیمت از ۱۰ تا ۲۵ میلیون تومان

فست فود چقدر سرمایه می خواهد

عمده ترین هزینه شما مربوط به مکان فیزیکی رستوران است. در ابتدا قادرید با مکان های کوچکتر شروع کنید تا نیازمند هزینه های کمتری باشید و با جبران هزینه های اولیه و سودآوری کسب و کارتان می توانید کار خود را توسعه داده و به مکان بزرگتری نقل مکان کنید. تجهیز مکان رستوران طبق موازین بهداشتی مخصوص این حوزه نیز هزینه هایی در پی خواهد داشت. در ادامه با جزئیات بیشتری موضوع مکان رستوران فست فود را مورد بررسی قرار خواهیم داد.

هزینه های تجهیز آشپزخانه با ابزار پخت و پز، فر، سرخ کن و یخچال و در عین حال تزئینات و میز و صندلی رستوران از جمله سایر هزینه های عمده به شمار می روند. برای صرفه جویی هم می توانید از ابزار های دست دوم ولی سالم و تمیز موجود در بازار استفاده کنید. به این ترتیب قادر خواهید بود تا حد زیادی در هزینه های خود را کم کنید.

در درجه ی بعد نوبت مواد غذایی اولیه است. شما می توانید به طرق گوناگون در این زمینه نیز صرفه جویی نمایید. البته به هیچ وجه به فکر خرید مواد اولیه کم کیفیت نباشید و کیفیت را فدای قیمت نکنید. شما می توانید برای خرید به عمده فروشی ها مراجعه نمایید زیرا خرید عمده راه خوبی برای کاهش هزینه هاست. چاشنی هایی مثل خیارشور و انواع سس ها و ترشی جات را نیز می توانید به صورت خانگی تهیه نمایید و به این ترتیب تا حد زیادی هزینه های مربوط به این مواد را کاهش دهید.

از جمله دیگر هزینه هایی که برای شروع کار لازم خواهید داشت، هزینه های گرفتن مجوزهای قانونی است.

هزینه ی بیمه را نیز در نظر داشته باشید. بیمه برای هر کسب و کاری ضروری است. اگر قرار است از کارگر کمک بگیرید، بیمه کردن او از نظر قانونی الزامی است. علاوه بر اینکه حقوق کارگر  را هم بایستی در نظر داشته باشید.

هزینه های تبلیغات و بازاریابی نیز قسمتی از هزینه های اولیه ی شما خواهد بود.

اگر به این مباحث علاقمند هستید پیشنهاد می کنیم مقاله آموزش ساندویچ زنی در بهترین آموزشگاه آشپزی در تهران را نیز مطالعه کنید.

مراحل راه اندازی فست فود

مراحل راه اندازی فست فود

هنگامی که با در نظر گرفتن تمامی شرایط راه اندازی فست فود، تصمیم گرفتید که این شغل برای شما مناسب است قادرید با طی مراحل زیر شروع به کار نمایید:

  • قدم اول: نوشتن طرح کار و برنامه ریزی

اولین اصل برای موفقیت در هر کسب و کاری داشتن برنامه و طرح دقیق برای شروع و سنجیدن تمامی جهت ها است. برای راه اندازی فست فود در شروع با طرح پرسش های کلیدی جوانب متفاوت کار را واضح کنید، بطور مثال ابتدا مشخص کنید که کسب و کار خود را در کدام محل آغاز خواهید کرد؟ بازار هدف شما چه کسانی هستند؟ آیا مکان انتخابی شما از نظر عبور و مرور و نزدیکی به بازار هدف مناسب است؟ آیا مکانی که انتخاب کرده اید دارای شرایط بهداشتی و تکنیکی لازم برای راه اندازی فست فود هست؟ هزینه های ابتدایی برای کرایه و تجهیز این مکان چقدر است؟ منویی که قرار است در رستوران فست فود خود سرو کنید کدام است؟ مواد اولیه برای تهیه ی این منو چقدر هزینه لازم دارد؟ و سوالات کلیدی دیگری از این دست.

در این مرحله بایستی در مورد نام مناسب برای کسب و کار خود فکر کنید. انتخاب نام مناسب بسیار اهمیت دارد. شما بعد ها می توانید برند اختصاصی خود را داشته باشید، بنابراین نام مناسبی را که انتخاب می کنید به ثبت برسانید.

مکان راه اندازی فست فود بسیار دارای اهمیت است. نزدیک بودن به مناطق تفریحی و مراکز خرید و نزدیک بودن به محل رفت و آمد مسافران، نزدیکی به دانشگاه و مدرسه، در دسترس و در دید بودن و نکات دیگری مثل داشتن جای پارک یا کافی بودن فضای عبور و مرور همگی می تواند در موفقیت کسب و کار شما تاثیرگذار باشد. در عین حال هر مکانی برای راه اندازی فست فود مناسب نیست و اگر شرایط فیزیکی لازم را نداشته باشد از نظر اداره ی بهداشت تایید نخواهد شد. برای مثال کاشی کاری و داشتن سرویس بهداشتی برای این کسب و کار اجباری است.

از دیگر مواردی که در مرحله ی برنامه ریزی باید به آن فکر کنید، منویی است که قرار است برای مشتریان خود سرو کنید. برای انتخاب منوی مناسب باید ابتدا بازار هدف مدنظرتان را شناسایی نمایید. آیا در محله ای شروع به کار می کنید که به دانشگاه یا مدرسه یا محل کار خاصی نزدیک است؟ آیا در نزدیکی پارک یا یک مرکز خرید شروع به کار می کنید؟ ساکنین محل مورد نظر شما از نظر طبقه ی اجتماعی و وضعیت مالی در چه حدی هستند؟ منوی خود را با بودجه و سلایق بازار هدف بالقوه ی خود تطبیق دهید تا شانس موفقیت تان افزایش پیدا کند‌.

همچنین در مورد بازاری که قرار است مواد اولیه خود را از آن تامین کنید تحقیق کنید. برخی از عمده فروشی ها مواد اولیه را با قیمت های مناسب تری عرضه می کنند.

بنابراین به طور کلی، شما باید در مرحله ی طرح و برنامه ریزی برای راه اندازی فست فود، با جزئیات مشخص کنید که قرار است در کدام محل شروع به کار کنم، نام کسب و کار من قرار است چه باشد، وسایل ضروری برای تجهیز مکان و مواد اولیه لازم را از کجا قرار است خریداری کنم، مشتریان بالقوه من چه کسانی هستند، چه غذایی را قرار است به این مشتریان سرو کنم، آیا نیاز به کارگر دارم، از کجا مجوز و بیمه لازم را باید به دست آورم و در آخر اینکه هزینه های مربوط به همه ی این موارد چقدر است.

  • قدم دوم: طی مراحل قانونی کسب مجوز کار برای راه اندازی فست فود

بعد از برنامه ریزی اولیه وقت آن است که مراحل قانونی را طی نمایید تا مطمئن شوید برای شروع کسب و کار شما و راه اندازی فست فود موانع قانونی وجود ندارد.

با مراجعه به اداره اصناف راهنمایی های لازم برای مراحل قانونی کسب و کار مورد نظر خود و راه اندازی فست فود را دریافت خواهید کرد و به ادارات مختلفی که لازم است انتقال داده خواهید شد.

یکی از اداراتی که به آن ارجاع می یابید اداره ی بهداشت است. درباره مشاغلی که با مواد غذایی سر و کار دارند از نظر بهداشت و سلامت سخت گیری بیشتری می شود. برای راه اندازی فست فود الزامات بهداشتی خاصی وجود دارد و آزمایش های ویژه ای را باید از نظر سلامت انجام دهید. آزمایش عدم اعتیاد و عدم سوء پیشینه هم مورد نیاز است.

مکانی که برای راه اندازی فست فود در نظر گرفته اید نیز باید شرایط بهداشتی خاصی داشته باشد که از طرف اداره بهداشت مورد بررسی قرار خواهد گرفت، برای مثال داشتن کاشی، داشتن سرویس بهداشتی و غیره.

در عین حال مکان مورد نظر شما باید از طرف اداره ی دارایی از نظر پرداخت عوارض و سایر شرایط مربوطه بررسی و تایید شود. در نتیجه طی مراحل قانونی کار، گذر شما به اداره دارایی نیز خواهد افتاد.

پس از طی مراحل لازم از طرف اداره اصناف دوره های آموزشی لازم برای شما برگزار می نماید و شما طی این دوره های فشرده و مفید با اطلاعات لازم برای کسب و کار آشنا می شوید.

از جمله مواردی که در این دوره ها به شما آموزش داده می شود می توان به نکات مربوط به بیمه و اهمیت آن، نکات بهداشتی، روابط عمومی و نحوه ی برخورد با مشتری، مواردی که پیگرد قانونی دارند، و نکات ایمنی مربوط به محل کار از جمله نحوه ی خاموش کردن آتش و غیره اشاره نمود.

با اتمام مراحلی که اشاره شد و پرداخت هزینه های مرتبط با آن، جواز کسب قانونی راه اندازی فست فود را به دست می آورید.

  • قدم سوم: باز کردن یک حساب بانکی تجاری و تهیه ی دفتر حسابرسی روزانه برای خود

یک حساب بانکی تجاری برای کسب و کار خود باز کنید و حساب کاری خود را از دیگر حساب هایتان جدا نمایید. ثبت ورودی و خروجی مالی برای هر کسب و کاری دارای اهمیت ویژه ای است. ثبت جزئیات مالی می تواند نتایج بسیار مثبتی برای شما در پی داشته باشد. پس فراموش نکنید که هزینه ها و درآمد خود را با جزئیات مربوطه در دفتر حسابرسی مخصوصتان ثبت کنید. همچنین می توانید از یک نرم افزار فست فود برای مدیریت امور فروش و مالی کسب و کارتان استفاده کنید.

  • قدم چهارم: اقدام برای بیمه ی مناسب

بیمه برای همه ی مشاغل لازم است و راه اندازی فست فود نیز از این قضیه مستثنی نیست. پس در اولین فرصت برای بیمه ی شغلی مناسب خود اقدام کنید. اگر قرار است کارگری داشته باشید حتما باید او را بیمه نمایید. این کار از نظر قانونی ضروری است. به یاد داشته باشید بیمه نکردن کارگر پیگرد و عواقب سنگینی ممکن است در پی داشته باشد.

  • قدم پنجم: تمرین مکرر روی جزئیات منو

اگر قرار است نمایندگی برند خاصی را داشته باشید، منوی شما تابع این برند خواهد بود. به طور مثال می توانید یکی از نمایندگی های مکدونالد باشید. اما اگر برای شروع کار قصد دارید با منوی شخصی خود آغاز کنید، دست شما برای کم و زیاد کردن مواد اولیه باز است و در حقیقت می توانید فرمول سری خودتان را داشته باشید. با شناسایی بازار هدف و شناسایی ذائقه ی این گروه می توانید روی یک منوی خوشمزه و تاثیرگذار کار کنید. قبلا اشاره کردیم که شناسایی گروه هدف و شناسایی ذائقه ی مشتریان بالقوه برای راه اندازی فست فود بسیار لازم است و در انتخاب منوی مناسب به شما کمک می نماید. در مراحل تمرینی می توانید از طریق پرسش و پاسخ و نظر سنجی، روی نقاط قوت و ضعف منوی خود کار کنید. داشتن منوی شخصی نسبت به گرفتن نمایندگی برند های معروف، محدودیت و هزینه های کمتری برای شما خواهد داشت.

  • قدم ششم: یافتن یک مشاور تجاری موفق

در راه اندازی فست فود نیز مانند سایر مشاغل، مشاوره با افراد با تجربه می تواند نتایج مثبت و تاثیرگذاری برای شما در پی داشته باشد. نکات و ریزه کاری هایی وجود دارد که شاید از نظر شما پنهان مانده باشد و دست یافتن به این نکات شاید مستلزم آزمون و خطا باشد اما با کمک گرفتن از یک مشاور توانمند قادرید بدون آزمون و خطا به این تجارب ارزشمند دست یابید.

اگر به فست فود علاقمند هستید احتمالا مقاله کلاس فینگر فود نیز برای شما جذاب خواهد بود.

 هزینه راه‌اندازی فست فود در سال ۹۹

برای شروع بکار لازم است که هزینه تقریبی راه‌ اندازی فست فود را تخمین بزنید و پس از آن بودجه لازم را تهیه نمایید، بیشترین هزینه فست فود مربوط به اجاره مغازه و قیمت تجهیزات فست فود است.

۱-هزینه‌های اخذ مجوز

توجه کنید که هر چند که گرفتن مجوزها زمان‌بر و هزینه بر است اما عدم به دست آوردن مجوزهای لازم می‌تواند منجر به جریمه‌های سنگین شود، یا حتی باعث تعطیل شدن کار شما شود. همچنین تهیه کارت معاینه بهداشت هم لازم است.

۲-هزینه رهن و اجاره مکان

مکان موردنظر باید ویژگی‌هایی داشته باشد تا فروش شما بیشتر باشد ازجمله اینکه قابل‌مشاهده و در دسترس باشد. امکان پارک ماشین وجود داشته باشد. در مسیر رفت‌وآمد افراد پیاده باشد.

۳-تهیه کردن منوی غذای موردنظر

۴-هزینه‌های مربوط به خرید و تهیه تجهیزات با توجه به منویی که قبلاً تهیه‌کرده‌اید.

۵-هزینه‌های طراحی دیزاین و تهیه تابلو مغازه

۶-هزینه‌های مربوط به تبلیغات و جذب مشتری

۷-هزینه‌های استخدام نیروی کار و بیمه

۸-هزینه تأمین مواد اولیه

طرح توجیهی راه اندازی فست فود

هدف از اجرای طرح توجیهی فست فود برآورد هزینه های راه اندازی یک فست فود در یک مغازه به اندازه ۵۰ متر به صورت رهن و اجاره سالانه است؛ در طرح کسب و کار فست فود همه هزینه ها از اجاره مغازه، پول رهن گرفته تا هزینه های مربوط به طراحی دکور و تهیه تابلو تا خرید تجهیزات محاسبه شده اند. همچنین با توجه به هزینه راه‌ اندازی فست فود در سال ۹۹ میزان درآمد فست فود در سال ۹۹ نیز حساب شده است. تهیه و مطالعه این طرح به علاقه مندان راه اندازی فست فود و فودکورت توصیه می گردد. محاسبات دقیق و طبق قیمت دلار در سال ۹۹ انجام شده است. محصولاتی که در این طرح آورده شده است شامل پیتزا، ساندویچ، سیب زمینی سرخ کرده و انواع نوشیدنی است.

چگونه یک فست فود کوچک راه اندازی کنیم؟

شما در این قسمت می توانید با بررسی موارد زیر هزینه راه اندازی فست فود کوچک را محاسبه نمایید و هزینه تقریبی راه اندازی فست فود را تخمین بزنید.

  • کاهش تعداد پرسنل فست فود

اگر از رستوران سلف سرویس استفاده کنید و سعی کنید تعداد نیروهای انسانی خود را به حداقل مورد نیاز کاهش دهید در این صورت دست یابی به هدف راه اندازی فست فود ارزان بسیار آسان خواهد بود. بهتر است از مقاله آموزش ساندویچ زنی نیز دیدن کنید.

  • استفاده از ظروف و تجهیزات ارزان تر در راه اندازی فست فود

در حال حاضر تجهیزات و ظروف ارزان قیمت که از کیفیت مناسبی برخوردار هستند. در بازار زیاد یافت می شوند شما قادرید بوسیله این ظروف از هزینه های خود بکاهید و قیمت مواد غذایی را به میزان معقولی کاهش دهید.

  • خرید تجهیزات دست دوم فست فود

خرید تجهیزات دست دوم سالم یکی از موارد کم کردن هزینه ها در راه اندازی فست فود است.

  •  برای امور فست فود حسابدار خود باشید

اکثر مدیران فست فود، ذهنیت قبلی نسبت به حسابداری فست فود ندارند. باید توجه کنید که این مدیریت مالی فرق زیادی با سایر کسب و کارها ندارد، شما بایستی حجم سرمایه‌گذاری، بودجه های اجرایی و خرید‌های روزانه و هفتگی، کنترل هزینه، حقوق پرسنل و از همه مهمتر پیش بینی درآمد آشنا باشید و بصورت نظام ‌یافته حساب فست فودتان تان را بررسی کنید و مراقب سود ضرر تان باشید. اینجاست که سبک مدیریت سنتی شمارش دخل و خرج رنگ می‌بازد.

هزینه های اصلی برای راه اندازی فست فود کدامند؟

هزینه های اصلی راه اندازی فست فود به صورت زیر می باشند:

  • اجاره ملک برای راه اندازی فست فود
  • تاسیسات مورد نیاز آشپزخانه فست فود
  • دکوراسیون فست فود
  • تجهیزات آشپزخانه فست فود
  • راه اندازی و آموزش پرسنل در فست فود
  • چاپ و بسته بندی غذاها
  • مواد اولیه مورد استفاده در فست فود
  • آموزش صفر تا صد فست فود
  • مراحل تهیه غذا در فست فود

آموزش تهیه و نگهداری از مواد اولیه فست فود، آماده‌سازی غذا، آموزش رسپی و دستور غذای فست فودی، آداب سرور غذا و شستشو و نگهداری از تجهیزات و ماشین‌آلات آشپزخانه فست فود به‌صورت حرفه‌ای و عملی.

  • آموزش تهیه مواد اولیه فست فود:

آموزش روش انتخاب و تهیه مواد اولیه تازه و مرغوب برای فست فود با توجه به منوی غذای فست فود و قیمت آن. معرفی لینک‌ها و کانال های تهیه مواد اولیه ارزان و با کیفیت فست فود.

  • آموزش نگهداری مواد اولیه:

آموزش نحوه صحیح نگهداری مواد اولیه و استفاده از تجهیزات نگه دارنده برای نگهداری مواد اولیه فست فود به صورت تازه و با حفظ ارزش غذایی آنها در طولانی ترین مدت زمان ممکن.

  • نحوه آماده سازی غذا در فست فود:

آموزش نحوه آماده سازی مواد اولیه مورد نیاز فست فود بوسیله تجهیزات حرفه ای و با توجه به منوی غذا، جهت سرعت بخشیدن و افزایش سهولت در مراحل پخت غذا در فست فود.

  • رسپی و دستور غذای فست فودی:

ارائه رسپی و آموزش دستور غذای انواع غذاهای منوی فست فود اعم از پیتزا، ساندویچ، برگر، سوخاری، کنتاکی، پاستا، اسپاگتی و … با استفاده از تجهیزات پخت غذا در آشپزخانه فست فود.

  • آموزش نگهداری غذا در فست فود:

آموزش نگهداری غذای فست فودی و کار با تجهیزات سرد و گرم نگه دارنده غذا، روش استفاده از انواع دیسپلی سرد و گرم، کار با دستگاه‌های وکیوم، بسته‌بندی غذا، دلیوری و …

  • آموزش آداب سرو غذا در فست فود:

آموزش پرسیون و نحوه سرو غذا به طور حرفه ای در فست فود، نکات مهم در خصوص نحوه تزیین، مقدار مناسب غذا، خدمات و چیدمان میز غذا، انواع سبک های پذیرایی و …

  • آموزش شستشو و نگهداری از تجهیزات:

آموزش نحوه صحیح شستشو در فست فود و نحوه صحیح به کارگیری و نگهداری از دستگاه ها، ماشین آلات و تجهیزات آشپزخانه صنعتی در فست فود به طور عملی.

اگر به دنبال یک آموزش کامل و صفر تاصد برای درست کردن پیتزا هستید کلاس آموزش پیتزا مجتمع فنی آریا تهران را از دست ندهید.

درآمد فست فود

درآمدها و هزینه ها بر طبق بررسی میدانی برای راه اندازی فست فود بین شصت تا هفتاد میلیون تومان سرمایه اولیه نیاز دارید؛ البته اجاره مغازه بستگی به متراژ و محل آن دارد ولی به طور متوسط بین سی تا چهل میلیون تومان رهن و یک و نیم تا سه میلیون تومان اجاره لازم است. برای تهیه یخچال، فر و سایر وسایل و همچنین تزئینات داخل مغازه نیز بین پانزده تا بیست میلیون تومان نیاز است. تهیه مواد اولیه هم معمولا به صورت هفتگی خریداری می شود نیز هفته ای یک تا دو میلیون خرج بر می دارد. هزینه انرژی هم حداقل ماهی یک میلیون تومان می شود که به آن حقوق حداقل یک کارگر با حقوق حداقل هشصد هزار تومان در ماه را باید اضافه کرد. فرض کنید یک مغازه ساندویچی ۱۰۰ ساندویچ در روز بفروشد و قیمت میانگین ساندویچ‌ها ۶۰۰۰ تومان باشد. پس درآمد روزانه آن ششصد هزار تومان می شود و اگر ۳۶۵ روز سال را کار کند درآمد سالیانه این واحد می‌شود ۲۱۹ میلیون تومان، حال باید هزینه ها را از این مبلغ کم کنیم. هزینه مواد اولیه در ماه ۸ میلیون تومان و در سال ۹۶ میلیون تومان، هزینه نیروی انسانی (۲ نفر) هر یک در ماه حداقل ۸۰۰ هزار تومان و در سال ۱۹٫۲ میلیون تومان، هزینه انرژی در ماه یک میلیون تومان و در سال ۱۲ میلیون تومان، اجاره بها مغازه به طور میانگین ۲ میلیون تومان در ماه و در سال ۲۴ میلیون تومان، حقوق مدیریت ۲ میلیون تومان در ماه و ۲۴ میلیون تومان در سال در نظر گرفته شده است. لذا کل هزینه سالانه برابر ۱۷۵٫۲ میلیون تومان می باشد. پس سود خالص این ساندویچی ۴۳٫۸ میلیون تومان در سال خواهد بود و با توجه به سرمایه‌گذاری اولیه به مبلغ ۷۰ میلیون تومان در مدت قریب به ۱٫۶ سال این میزان باز خواهد شد.

مزایای فست فود های بیرون بر

در عصر جدید با توجه به افزایش تمایلات افراد جامعه به تهیه غذا از خارج منزل شاهد رشد چشمگیر صنعت فست فود در ایران و تمام کشورهای در حال توسعه هستیم، از مزایایی که می توانیم برای فست فودهای بیرون بر به آن اشاره کنیم شامل موارد زیر است:

  • کم کردن هزینه‌ی اجاره بها
  • امکان استفاده از املاک ارزان قیمت
  • کم شدن هزینه ی قبض ها
  • راحت تر شدن مدیریت
  • حذف مشکل اماکن
  • حذف مشکل تعزیرات
  • کم شدن هزینه‌ی پرسنل
  • حذف هزینه‌ی دکور و ظروف
  • کم شدن مالیات
  • کمتر شدن فشار مشتری

راه اندازی فست فود بیرون بر

راه اندازی فست فود بیرون بر نیازمند داشتن یک طرح از پیش تدوین شده است که بر اساس آن، گام به گام مراحل راه اندازی را پیش بروید. در این طرح باید ابتدا به فضای مورد نیاز خود توجه داشته و سپس به انتخاب و خرید تجهیزات لازم بپردازید. نامگذاری فست فود، طراحی منو، دکوراسیون بیرونی و … از سایر مواردی هستند که در طرح راه اندازی فست فود بیرون بر باید به آن ها بپردازید.

قوانین فست فود

قوانین فست فود

مدل تجاری فست فود ها به گونه ای است که اغلب غذا ها را به یک نحوه خاصی آماده می کنند به طور مثال همبرگر و یا ساندویچ سرد. چندین نکته را قبل از شروع به کار فست فود باید بدانید.

نوع غذا

پیش از اینکه بخواهید فست فودی را افتتاح کنید یا بخواهید نمایندگی فست فودی را بگیرید اول باید به نوع غذایی که می خواهید سرو کنید بیاندیشید. البته که وقتی اسم فست فود می آید همه یاد همبرگر می افتند ولی می توانید ساندویج های سرد تازه با نان و سبزیجات تازه هم ارائه بدهید.

مکان

مکان فست فود را مد نظر قرار دهید. موقعیت مکانی خیلی مهم است قبل از راه اندازی فست فود باید این نکته را در خاطر داشته باشید که مکان به شما می گوید که چه مقدار مشتری دارید. فست فود بایستی در جاهای پر تردد باشد، نزدیک فروشگاه ها، دانشگاه ها و در مراکز خرید.

سرمایه

چه اندازه سرمایه برای راه اندازی فست فود نیاز دارید و از کجا تامین خواهید کرد. برای اینکه بتوانید جذب سرمایه داشته باشید بهترین کار این است که برنامه ریزی طرح کسب و کارتان را از قبل بکنید اینکه نمایندگی می خواهید بزنید یا فست فود خودتان، اینکه چه چیز متفاوتی نسبت به بقیه ارائه می دهید که سود آوریتان را بالا ببرد.
قوانین لازم و مجوزهای لازم و سیاست های بهداشتی
مراحل راه اندازی فست فود

تدوین طرح کسب و کار

  • برآورد هزینه راه اندازی فست فود مقدماتی تا پیشرفته، بازار هدف، اخذ تمامی مجوزهای لازم جهت راه اندازی فست فود
  • پیدا کردن یک محل مناسب برای فست فود
  • تامین هزینه های اولیه راه اندازی فست فود
  • خرید تمامی لوازم مورد نیاز ضروری: گاز و فر و سرخ کن و یخچال و میز و قفسه و صندوق دریافت پول.
  • استخدام و آموزش کارکنان : معمولا نیروهای جوان به صورت نیمه وقت علاقه زیادی به کار در فست فود دارند.
  • تبلیغات فست فود از طریق تبلیغات کاغذی، تلوزیونی. بهتر است مشارکت با سازمان ها و مدارس را در برنامه تبلیغاتی خود بگنجانید.

جمع بندی:

ما در این مقاله راهنمای جامع راه اندازی فست فود را قرار دادیم. لذا شما میتوانید با مراجعه به مشاوره راه اندازی فست فود جواب سوالات دیگران را کسب کنید.

اگر به مطالعه این مقاله علاقه داشتید پیشنهاد می کنیم مقاله های راه اندازی قصابی مدرن و راه اندازی کبابی را نیز مطالعه کنید.آیا فست فود بیرون بر گزینه خوبی است؟

در فست فود های بیرون بر هزینه سالن و هزینه هایی مثل دکور و ظروف و … صفر است و خیلی از هزینه های پرسنل مانند لباس فرم و … کم تر می شود. مدیریت فست فود بیرون بر نیز راحت تر است.هزینه راه اندازی فست فود بیرون بر چقدر است؟

هزینه راه اندازی فست فود بیرون بر به موقعیت جغرافیایی و گستردگی کار بستگی دارد.درامد فست فود بیرون بر چقدر است؟

درامد فست فود به میزان فروش روزانه، گستردگی کار و موقعیت مکانی بستگی دارد اما در یک منطقه معمولی و با فروش متوسط می توان ماهی ۱۰ تا ۱۵ میلیون تومان کسب نمود.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

<<دریافت خدمات فیشیال صورت در بهترین کلینیک زیبایی تهران>>

<<دریافت خدمات میکرونیدلینگ در بهترین کلینیک زیبایی تهران>>